De beste voetbalapps

Iedere voetballiefhebber is graag up-to-date als het gaat om voetbal. Hoe staat de favoriete club ervoor, wat is de einduitslag en is er nog transfernieuws? Allemaal voetbalzaken die de voetbalfan graag voorbij ziet komen. Gelukkig zijn er tegenwoordig apps die alle informatie hebben over het voetbal, sommige kunnen zelfs notificaties sturen als bijvoorbeeld Ajax heeft gescoord. We hebben een aantal van deze handige apps op een rij gezet zodat de fans niets meer hoeven te missen. Deze apps zijn er voor Android en iOS en het maakt niet uit of de smartphone een sim only is of een met een abonnement, het laatste voetbalnieuws komt altijd binnen zodra er verbinding met het internet is.

Forza Voetbal

Met deze app kan er bijvoorbeeld ingesteld worden dat Ajax de favoriete club is waardoor er meldingen ingesteld kunnen worden voor Ajax. Wordt er gescoord of is er iets anders aan de hand, een notificatie geeft het weer. Soms kan er zelfs teruggekeken worden naar de hoogtepunten of goals. Dit hangt er een beetje van af of die optie beschikbaar is, maar de ingebouwde functionaliteit is er. Ook de extra informatie, zoals opstellingen en statistieken zijn te zien in deze app. En het mooie is, de app is nog gratis te downloaden ook. Zowel voor iOS als voor Android.

365 Scores

Met 365 Scores hoeft er nooit iets gemist te worden op voetbalgebied. De stand wordt bijgehouden en de Live Match Tracker geeft een goed beeld van de verhoudingen tussen de twee clubs. Pushnotificaties kunnen aangepast worden, bijvoorbeeld alleen voor Ajax. Ook hier kunnen er hoogtepunten en doelpunten terug gekeken worden mits dit beschikbaar is. Gratis voor iOS en Android.

Voetbal International

Natuurlijk gaan we niet voorbij aan de VI app. Hier kan het laatste transfernieuws gelezen worden maar ook interviews, voetbalnieuws en voetbalweetjes komen voorbij. De app is gratis, maar er kan ook gekozen worden voor een premium account. Geschikt voor Android en iOS.

Voetbalzone

Een goede app voor het laatste voetbalnieuws. Is het Ajax gelukt om die topper binnen te halen? Voetbalzone laat het weten. Ook de tussenstanden worden live weergegeven en natuurlijk kan Ajax als favoriete club ingesteld worden. In Voetbalzone kan ook gereageerd worden op het laatste nieuws. De app is gratis voor Android en iOS.

Live score

Bij deze app kan er in één oogopslag gezien worden wat de tussenstanden zijn van de wedstrijden die op dat moment gespeeld worden. Speelt Ajax en toch even iets meer weten? Klik dan op de wedstrijd en lees live de updates, de statistieken en de namen van degenen die gescoord hebben. Een gratis app voor Android en iOS.

FOX Sport NL

De app van Fox Sport NL is de app met de beste video´s. Hier kunnen video´s van doelpunten en samenvattingen bekeken worden. Met een lidmaatschap kunnen ook de wedstrijden live gekeken worden. Geen lidmaatschap? Dan zijn alleen de bijzondere momenten, de interviews en de analyses beschikbaar. Met een sim only bespaart men op de maandelijkse telefoonkosten, dus misschien is het een optie om dankzij deze besparing toch een lidmaatschap te nemen?

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.