Florian Grillitsch: ‘Daarom ben ik hier gekomen’

Florian Grillitsch is het middenveld van Ajax komen versterken. De Oostenrijker werd transfervrij vastgelegd en is een oude bekende van Alfred Schreuder. “We kennen elkaar heel goed. Ook Matthias Kaltenbach, de assistent-trainer, ken ik goed. Met hem heb ik vijf jaar gewerkt”, vertelt de kersverse Ajacied op Ajax TV. “Ik ben blij om vertrouwde gezichten te zien. Ik wil niet te veel praten, ik wil voetballen.”

Hij denkt dat hij met zijn spel goed bij Ajax past. “Het is de juiste club voor me. De filosofie, de manier van voetballen… Ik denk dat het een goede match zal zijn. Over de Eredivisie heb ik alleen maar goede verhalen gehoord. Een club als Ajax moet altijd winnen. Misschien is dat een beetje vergelijkbaar met Bayern München in Duitsland. Dat is wat ik wil, elke wedstrijd winnen. Ik wil prijzen winnen, daarom ben ik hier gekomen.”

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.