Gravenberch na ontsnapping tegen Cambuur: “Hij zit er wel goed in”

De wedstrijd tegen SC Cambuur was bijna een exacte kopie van de wedstrijd van vorige week. Toen kwam Ajax met 2-0 voor tegen RKC, gaf de voorsprong weg met 2-2 tot gevolg en in de blessuretijd kwamen de Amsterdammers toch tot de volle 3-2 winst en dus de drie punten.

Vorig weekend was het Tadic die een penalty verzilverde, vanavond was het Ryan Gravenberch die Ajax redde met een geweldig afstandsschot. Zijn tweede eredivisiegoal van het seizoen. ‘Ik heb het genoeg gehoord, dat ik niet zo’n goed schot heb. Hij zit er wel goed in zeg, zo’, glunderde de Ajacied na Cambuur – Ajax. ‘Als ik eerlijk ben zat ik er wel mee’, doelt Gravenberch bij ESPN op zijn gebrekkige doelpuntenaantal. ‘Lekker dat ik mijn goal heb meegepikt.’

Door de winst houdt Ajax zeker de voorsprong van twee punten op PSV na dit weekend. Dinsdag staat Ajax – Benfica op het programma. Voor de returnwedstrijd in de Champions League zal de landskampioen uit een ander vaatje moeten tappen. Met een 2-2 uit de vorige wedstrijd ligt alles nog open in de achtste finale.

Forum: Ajax: Seizoen 2021/22 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.