Inzetten op Ajax dit seizoen? Lees dan onze tips!

Ajax heeft natuurlijk een vrij roerige periode achter de rug en ook voor het seizoen 2023-2024 ziet het er op het eerste oog nog niet heel erg veelbelovend uit. Vooral niet door de gemiste miljoenen van de Champions League, is het voor Ajax vrij lastig om goede spelers aan te trekken. Ondanks het feit dat er verschillende grote namen voor mooie bedragen zijn verkocht, is het op dit moment voor de absolute top niet aantrekkelijk om naar Ajax toe te komen. Toch zijn er wel de nodige kansen om ook dit seizoen succesvol in te zetten op de wedstrijden van Ajax. Dit kun je gemakkelijk online doen via https://casinozeus.nl/betcity.nl, maar is het wel goed te weten dat er bepaalde risico’s aan zijn verbonden. Om ervoor te zorgen dat je de kansen vergroot, hebben we een aantal tips voor je.

Zorg dat je weet wie de tegenstander is

In de eredivisie is het natuurlijk geen verrassing hoe de tegenstander speelt en welke spelers er in vorm zijn. Toch zien we dat dit lang niet altijd door iedereen wordt gezien. Als we kijken naar de revelatie van afgelopen seizoen 2022-2023, dan kunnen we wel stellen dat Sparta het ontzettend goed heeft gedaan. Belangrijk is dus, om ervoor te zorgen dat je je kansen vergroot, je weet hoe de teams ervoor staan en of belangrijke spelers worden gemist ja of nee. Dit geldt niet alleen voor de competitie, maar ook vooral wanneer Ajax Europees moet aantreden. Helemaal gelet op het feit dat er dit seizoen niet op het hoogste Europese podium wordt gespeeld, kan het zijn dat je tegen een wat onbekende club komt te spelen, die het wel heel goed doet.

Speel alleen met wat je kunt missen

Het inzetten op sportwedstrijden maakt het natuurlijk allemaal net even wat spannender. Toch is het wel goed om te weten dat je ook risico loopt om je inleg te verliezen. Ook wanneer je inzet op een topclub als Ajax, kan het zijn dat ze een keer een wat mindere dag hebben en de tegenstander dus simpelweg in betere doen is. Speel daarom alleen met geld dat je kunt missen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je straks in de problemen komt. Zo kun je vaak een limiet instellen in je account, zodat je ook niet in de verleiding kunt komen om alsnog meer op te maken dan je eigenlijk zou willen.

Combineer meerdere wedstrijden

Wanneer je inzet op meerdere wedstrijden, is de kans op succes misschien wel wat kleiner, maar kun je wel met minder inleg, meer rendement behalen. Dit heeft als voordeel dat je bijvoorbeeld vaker kunt inzetten, waardoor je een stuk meer plezier beleeft aan het spelletje zelf. Stel dat je inzet op twee wedstrijden, dan kan het zomaar zijn dat je meer dan het dubbele kunt winnen, dan wanneer je inzet op maar een wedstrijd van alleen Ajax. Let wel op dat je niet op te veel wedstrijden inzet, aangezien de kansen dan steeds kleiner worden. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat het erg lastig is om meer dan 5 wedstrijden goed te voorspellen.

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.