John van ’t Schip: ‘Best goed gespeeld’

John van ’t Schip baalt van de 2-2 uitslag bij Sparta van zondagmiddag, maar de hoofdtrainer van Ajax zag niet alleen maar negatieve punten. “Het is zonde hoe we weer met 2-0 achter komen, maar al met al hebben we best goed gespeeld. Als je ziet waar ze vandaan komen, dan is het toch knap hoe ze hier zijn teruggekomen”, zegt hij over zijn spelers tegenover ESPN.

Mika Godts maakte zijn basisdebuut en deed dat zeer verdienstelijk. “Hij zorgde voor veel dreiging vanaf links. De eerste helft was hij onze gevaarlijkste man.” In de tweede helft kwam Ajax als team beter tot haar recht. We moeten gewoon eerder schieten en zorgen voor een betere bezetting bij voorzetten. Ogenschijnlijk controleer je de hele wedstrijd, maar je komt wel met 2-0 achter. Natuurlijk ben je blij met een punt als je met 2-0 achter komt en eindigt met een 2-2-gelijkspel.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.