Jorrel Hato: “Hij schiet hem wel goed binnen”

Op zondagavond 25 februari verloor Ajax punten in het uitduel tegen AZ. De ploeg van John van ’t Schip wist wéér niet te winnen waardoor het gat met de top 4 steeds groter wordt. Jorrel Hato sprak over de goal van uitblinker Ruben van Bommel en trainer Van ’t Schip vertelde over het verloop van de wedstrijd. 

Hato vertelde over de rommelige start van Ajax in de eerste helft. “Je kan niet zo aan een wedstrijd beginnen. Zij wonnen al hun duels en wij verloren al onze duels.”Door de slordigheid kwamen de Amsterdammers al vroeg op achterstand, van Bommel schoot al raak in de zevende minuut. Door balverlies op het middenveld kwam de verdediger van Ajax in de problemen met een 1-tegen-1 duel met de aanvaller van AZ. “Hij schiet hem wel goed binnen”, aldus de speler van Ajax. Bovendien was de tweede helft tevens niet goed genoeg. “We creëerde te weinig en zij maken dan de 2-0.”

Ook de trainer van Ajax had het over de moeizame start. Ajax wist zich gedurende de wedstrijd wel te herpakken. Van ’t Schip vertelde over hoe hard zijn jongens geknokt hebben afgelopen wedstrijd, maar het was helaas niet voldoende. Ondanks de nederlaag gaf Ajax maar weinig kansen weg waardoor het houvast heeft voor de wedstrijden die nog op het programma staan. “Het is iets waar je verder op kan bouwen”, vertelde de coach van de club uit Amsterdam.

 

 

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jenna van Dongen

Jenna van Dongen