Jorrel Hato: ‘Voor mij was de keuze niet moeilijk’

Jorrel Hato is blij met zijn contractverlenging bij Ajax. De verdediger verlengde onlangs zijn contract tot medio 2028. “Ik weet van mezelf dat bij Ajax blijven, goed voor mij is. Het is mijn eerste jaar als basisspeler in de Eredivisie. Ik heb nog genoeg te leren hier. Voor mij was de keuze niet moeilijk om hier te blijven. Voor mijn leeftijd en ontwikkeling weet ik zeker dat ik hier goed zit.”

De onlangs 18 jaar geworden Hato speelde in korte tijd al 52 officiële duels voor Ajax. “Op jonge leeftijd heb ik al best wat meegemaakt en bereikt. Het is allemaal zo snel gegaan en ik besef niet eens wat ik allemaal heb bereikt. Voor mij is het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik kan nog feller zijn in het verdedigen en aan de bal nog dominanter zijn. Ik kan het allemaal nóg meer en dat wil ik graag gaan laten zien.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.