Maurice Steijn: ‘Hij is een ongelooflijk belangrijke speler’

Maurice Steijn is heel blij dat hij tegen FC Twente weer de beschikking heeft over Steven Berghuis nadat hij de eerste drie competitiewedstrijden moest missen wegens een schorsing. “Hem hebben we erg gemist. Hij is een ongelooflijk belangrijke speler: niet alleen aan de bal, maar ook zonder bal, en in de kleedkamer. Ik ben super blij dat hij er zondag bij is, en datzelfde geldt voor Bergwijn.”

Steijn ziet een positieve energie bij zijn selectie in aanloop naar het zware programma waarbij na Twente ook Olympique Marseille en Feyenoord op de kalender staan. “Dat merk ik bij iedereen. We hebben nu echt het gevoel: de groep is weer compleet, iedereen hebben we nu. Hoe je het wendt of keert, die laatste week voor Fortuna was toch rommelig, dat je op de voorlaatste en laatste dag nog spelers binnenkrijgt. Met dien gevolgen dat we tegen Fortuna moesten spelen met jongens die nog niet eerder met elkaar hadden gespeeld. Daarin was de uitslag en het spel teleurstellend. Maar ik heb de jongens nu binnen zien komen, heb ze inmiddels wat langer tot mijn beschikking en vind het hoopgevend wat ik zie.”

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.