Menno Geelen: ‘Erg blij met deze langdurige verlenging’

Ajax en TUI, de grootste reisorganisatie ter wereld, hebben hun samenwerking opnieuw verlengd. Sinds 2014 fungeert TUI als de officiële reispartner van Ajax, waarbij het bedrijf verantwoordelijk is voor alle internationale reizen van de club. Met de recente verlenging van zes jaar blijft TUI tot ten minste 2030 verbonden aan Ajax als loyale partner.

Menno Geelen is heel blij met de verlenging: “We zijn erg blij met deze langdurige verlenging met de grootste reisorganisatie van Nederland en de wereld. En we zijn TUI ook erg dankbaar voor dit vertrouwen. Ze zijn niet alleen al tien jaar een trouwe belangrijke partner maar verzorgen ook alle reizen die we met onze teams en zakelijke relaties ondernemen. De kwaliteit daarvan is enorm hoog, dat ervaren we zelf maar krijgen we ook terug van onze spelers en speelsters, de staf en relaties uit binnen- en buitenland”, aldus de commercieel directeur.

Arjen Kers reageert ook op de clubsite namens TUI. “Met veel trots organiseren we al heel lang voor Ajax de reizen naar trainingskampen en Europese uitwedstrijden. We blijven de lat op dat vlak hoog leggen. Daarmee laten we zien dat we als geen ander reizigers kunnen ontzorgen en verrassen. Daarnaast hebben we dankzij het partnership met Ajax de mogelijkheid om ons gehele en brede reisaanbod onder de aandacht te brengen bij miljoenen fans en volgers.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.