Mika Godts: ‘Ik voel me goed in de groep en op het veld’

Mika Godts hoopt dit seizoen een belangrijke stap te zetten binnen Ajax. De buitenspeler maakte afgelopen seizoen al meermaals zijn opwachting in het eerste elftal en maakt nu ook in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een goede indruk. “Het gaat goed en ik heb het erg naar mijn zin, heel erg zelfs. Ik voel me goed in de groep en op het veld”, aldus de Belg in gesprek met VI.

“Vorig seizoen is het al snel met me gegaan en dat ik nu mee mocht op kamp is ook positief. Mijn hoop was om snel aan te sluiten bij Ajax 1, ik denk dat ik daar nu dicht tegenaan zit”, aldus de linksbuiten die ook op rechts uit de voeten kan. “Op links voelt het natuurlijker, want dan kan ik met mijn rechterbeen naar binnen komen en acties maken. Tegen Unterhaching ging het vanaf rechts ook goed, maar het voelt wat minder natuurlijk.”

Hij kwam pas afgelopen zomer over van Genk en heeft totaal geen spijt van zijn keuze voor Ajax. “Ajax is de grootste club van Nederland, is aansprekend in Europa. Toen Ajax afgelopen winter voor me kwam was voor mij wel duidelijk dat ik het wilde doen. En tot nu toe gaat het hartstikke goed.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.