Mitchell Dijks

Mitchell Dijks: ‘Ik had je voor gek verklaard’

Mitchell Dijks leek geruime tijd op weg naar de uitgang bij Ajax, maar de linksback blijft onverwachts toch bij Ajax. Daarom was hij uiteraard ook bij de Open Dag. “Het is gek dat ik hier weer ben. Als je een paar dagen geleden had gezegd dat ik hier nu zou zijn, dan had ik je voor gek verklaard. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer, daar sprak veel vertrouwen uit. Ik ga voor mijn kans en als ik ‘m krijg, dan pak ik ‘m. 

Voor Dijks is zijn situatie bij Ajax in één dag volledig omgeslagen. “Ik had dit helemaal niet zien aankomen. Met mijn hoofd was ik al bij een transfer. Ik heb met meerdere clubs contact gehad waaronder Birmingham City, maar daar heb ik niet het goede gevoel bij gekregen. Ik wachtte op het juiste moment, maar toen belde de trainer. Sinkgraven is natuurlijk geblesseerd en Riedewald is weg, dus qua verdediging is het nu wat minder.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.