Officieel: Dave Vos tot 2025 trainer van Jong Ajax

Dave Vos heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd, meldt Ajax.nl. De trainer van Jong Ajax ligt nu tot en met 30 juni 2025 vast.

De 40-jarige Vos is sinds februari van het afgelopen seizoen trainer van Jong Ajax. Vos is al meer dan tien jaar actief in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club. Hij trainde onder meer Ajax O17 en O18 en was bij Jong Ajax assistent-trainer onder Mitchell van der Gaag. Vos was tevens een kalenderjaar assistent-trainer bij Rangers FC (2021-2022).

Technisch manager Klaas Jan Huntelaar laat op de officiële site van Ajax weten dat hij blij is met de verlenging: “Dave heeft het afgelopen half jaar laten zien dat hij de geschikte trainer is voor Jong Ajax. Hij is gedurende de tweede helft van het seizoen ingestapt, heeft samen met de overige stafleden het team op een herkenbare wijze laten voetballen en de spelers verder ontwikkeld. Kortom, we zijn tevreden over de wijze waarop hij het heeft ingevuld en zijn blij dat we het proces verder met hem voort kunnen zetten. Ook is het mooi dat Yuri Rose doorschuift vanuit de jeugd en Erik Heijblok zijn contract heeft verlengd.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.