[OFFICIEEL] Dusan Tadic geen Ajax-speler meer

Dusan Tadic vertrekt bij Ajax, meldt de officiële site van de Amsterdamse club. Het contract van de 34-jarige aanvoerder is in goed overleg ontbonden. De Serviër speelde vijf seizoenen bij Ajax.

De technisch directeur van Ajax, Sven Mislintat, kreeg van zaakwaarnemer Milos Malenovic te horen dat Tadic zijn contract wilde laten ontbinden. Club en speler hebben vandaag overeenkomst bereikt over een vertrek.

‘De beslissing om de club te verlaten is heel moeilijk geweest om te nemen’, zegt Tadic op de clubsite. ‘Ik geloof echter dat dit het juiste moment is. Ik denk dat het niet alleen goed is voor mij, maar ook voor de club om een ​​nieuwe start te maken. Ik blijf voor altijd Ajacied en hoop snel terug te keren naar Amsterdam, in een andere rol als coach.’

In totaal kwam de aanvaller tot 241 wedstrijden in het shirt van de Amsterdammers. Daarin was hij goed voor 105 doelpunten en 112 assists. Met Ajax legde Tadic beslag op drie landstitels en twee KNVB-bekers. De international was geen dag geblesseerd en speelde zowat alles.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.