De Toekomst

Officieel: Hoofd opleidingen Ouaali vertrekt bij Ajax

Saïd Ouaali vertrekt deze zomer bij Ajax, meldt Ajax.nl. Het hoofd van de jeugdopleiding heeft de directie van Ajax laten weten zijn contract, dat op 30 juni 2023 afloopt, niet te willen verlengen.

Ouaali begon halverwege het seizoen 2011-2012 als trainer in de jeugdopleiding. Vanaf 2014 was hij werkzaam als coördinator van de bovenbouw, een functie die hij vanaf 2015 combineerde met die van hoofd jeugdopleiding ad interim. In 2016 werd hij officieel aangesteld als hoofd jeugdopleiding van Ajax.

Ouaali is het langstzittende hoofd jeugdopleiding in de clubgeschiedenis van Ajax. Edwin van der Sar: “Jammer dat hij heeft besloten weg te gaan, we hadden graag met hem verder gewild. Ik kijk terug op een prettige samenwerking van elf jaar waarin we veel hebben meegemaakt. We bedanken hem voor wat hij voor Ajax heeft gedaan en ik wens hem veel succes.”

Saïd Ouaali: “Ruim elf jaar heb ik mij samen met collega’s met veel plezier ingezet voor onze jeugdopleiding, in mijn optiek nog steeds de levensader van de club. In die jaren hebben we veel jeugdspelers kunnen begeleiden in hun individuele weg naar Ajax 1, iets waar ik zeer trots op ben. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het tijd is om het stokje over te dragen. Ik bedank de club en alle collega’s voor alle vertrouwen in de afgelopen jaren en blijf op afstand natuurlijk altijd verbonden met Ajax.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.