[Officieel] Wijndal op huurbasis naar Antwerp

Owen Wijndal speelt de rest van het seizoen voor Royal Antwerp FC. De linksback wordt gehuurd door de club waar Marc Overmars technisch directeur is. Het voormalig directielid van Ajax had hem in Amsterdam ook al op de korrel, maar werd pas gehaald na zijn vertrek. De Belgische transfermarkt is nog open tot en met 6 september waardoor deze huurdeal nog tot stand kon komen.

Wijndal kwam vorig jaar zomer naar Ajax nadat hij meerdere goede seizoenen als linksback voor AZ speelde. Hij behaalde zelfs de selectie van het Nederlands Elftal. In Amsterdam kon hij echter nooit echt overtuigen. Zowel onder Alfred Schreuder, John Heitinga als huidig trainer Maurice Steijn belandde hij al snel op de bank en wist zich nooit echt terug te vechten in de basis. De verhuur is voor één seizoen en het contract bij Ajax loopt daarna gewoon door tot medio 2027.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.