Olympia nieuwe hoofdsponsor Ajax jeugd

Olympia uitzendbureau wordt vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van de Ajax jeugd. Beide partijen zijn een overeenkomst tot medio 2027 overeengekomen. Olympia wordt hoofd- en shirtsponsor van de jeugd. “We zijn Olympia erg dankbaar dat we ze als Official Partner en hoofdsponsor van de Ajax-jeugd kunnen verwelkomen”, vertelt commercieel directeur Menno Geelen op de clubsite van de Amsterdammers.

“Olympia en Ajax passen erg goed bij elkaar. Dan heb ik het over onze aanwezigheid in het hele land, maar met name over onze overlappende ambities en waarden. Opleiden en werk maken van talent staan ook bij Olympia centraal, evenals de ambitie om kansen te creëren voor en impact te maken op iedereen. Een betere shirtsponsor van onze toekomst kunnen we ons bijna niet wensen”, aldus Geelen.

Daar sluit Dimitri Yocarini, algemeen directeur van Olympia, zich bij aan. “Ik ben geweldig trots dat we ons aan Ajax en de Ajax-jeugd verbinden. Talentontwikkeling staat bij ons allebei centraal. Iedere dag ontwikkelen, beter worden, opleiden, groei en maximale impact; voor ons enorm belangrijk en een feest van herkenning bij Ajax.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.