Ontevredenheid en teleurstelling: Reacties na afloop van duel tegen NEC

Ajax heeft zondagmiddag niet weten te winnen van NEC. De Amsterdammers deelden de punten in eigen huis tegen de ploeg uit Nijmegen. Ondanks de goals van doelpuntenmakers Brian Brobbey en Carlos Forbs wist Ajax de drie punten niet te pakken. De 2-1 voorsprong vlak voor tijd was niet genoeg, NEC scoorde in de laatste minuten van de blessuretijd de gelijkmaker. Ontevredenheid en teleurstelling zijn de emoties die overheersen bij de spelers uit Amsterdam. 

Brobbey werd verkozen als KPN Player of the Match, maar die prijs doet niet veel met de 22-jarige spits van Ajax. De aanvaller was trefzeker en kreeg een assist op zijn naam. “Uiteindelijk spelen we gelijk, en dat is niet goed”, aldus Brobbey. Frustraties liepen hoog op naarmate de wedstrijd verliep, zo kreeg de doelpuntenmaker een gele kaart van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Niet alleen Brobbey is ontevreden met het resultaat, ook aanvoerder Jordan Henderson liet van zich horen. “Al met al teleurgesteld dat we de wedstrijd niet hebben gewonnen, om zo laat in de wedstrijd nog toe te geven is moeilijk te verwerken voor ons”, vertelde de Engelse middenvelder. Henderson wist nog niet te winnen met Ajax sinds zijn komst naar Ajax. “Er zijn veel dingen die we moeten verbeteren.”

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jenna van Dongen

Jenna van Dongen