Pasveer wil contract bij Ajax verlengen

Remko Pasveer wil graag nog een jaar door als profvoetballer. De doelman is in gesprek met Ajax om zijn deze zomer aflopende contract met een jaar te verlengen, zo meldt Voetbal International. Pasveer is inmiddels 40 jaar, maar is dus niet van plan om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

De ervaren doelman staat sinds de zomer van 2021 onder contract in Amsterdam. Hij kwam aanvankelijk als reservegoalie, maar speelde toch al vijftig officiële duels in het keepersshirt van Ajax, mede door blessureleed bij zijn concurrenten. Uiteindelijk raakte ook Pasveer geblesseerd en daarmee raakte hij eveneens zijn basisplaats kwijt.

Komend seizoen lijkt Diant Ramaj verzekerd te zijn van een vaste plek onder de lat bij Ajax, maar is het sterk de vraag of Jay Gorter en Geronimo Rulli blijven. Rulli wordt zeer gewaardeerd bij de club, maar is erg duur om als reservegoalie aan te houden. Bovendien wil de Argentijn ook zelf meer spelen. Qua speelminuten geldt dat ook voor Gorter en daarom lijkt het erop dat hij komend seizoen weleens kan worden verhuurd.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.