Ajax Logo

Pikzwarte dag: Ernstige en blijvende hersenschade Nouri

Er was de laatste dagen hoop, maar die is nu keihard de grond ingeboord. De onderzoeken naar schade aan zijn hart en hersenen leverden niets op, maar vandaag wel….en dat bracht afschuwelijk nieuws.

Nouri heeft ernstige en blijvende hersenschade opgelopen, meldt Ajax.nl. Een groot deel van de hersenen van de 20-jarige Ajacied functioneert niet meer, zonder dat er uitzicht is op herstel.

Edwin van der Sar reageert tegen Voetbal International op het slechte nieuws. “Dit is het slechtst denkbare bericht. Het is verschrikkelijk. Wij voelen enorm mee met zijn ouders, zijn broers en zussen en zijn overige naasten. Voor hen is dit leed niet te beschrijven. De klap is hier bij Ajax ook keihard aangekomen, al wisten we dat we ook rekening moesten houden met dit scenario’, zegt de emotionele directeur van Ajax.

“Het waren onzekere dagen, waarbij ontzettend veel mensen op verschillende manieren hebben meegeleefd met zijn situatie. Dat wordt enorm gewaardeerd. Ik heb ook gemerkt dat de hele club er sinds zaterdag mee bezig is. Abdelhak is zo’n groot talent, maar helaas zullen we nooit weten hoe ver zijn ster gereikt zou hebben als dit niet was gebeurd”, besluit de Ajacied.

Geen woorden voor…..

Bron:
Vi.nl / Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.