‘Reijnders moet Alvarez opvolgen’

Ajax bereidt zich voor op een zomers vertrek van Edson Alvarez. De Amsterdammers zouden namelijk bij Tijjani Reijnders hebben geïnformeerd of hij openstaat voor een transfer naar Ajax, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder van AZ verlengde onlangs nog zijn contract in Alkmaar tot medio 2027 waardoor Ajax wel diep in de buidel zal moeten tasten voor de 24-jarige Reijnders.

Alvarez kon afgelopen zomer de overstap maken naar Chelsea die 50 miljoen euro hadden geboden, maar Ajax hield de Mexicaan toen aan zijn contract omdat er al vele sterkhouders waren vertrokken. Ajax zou daarbij echter wel hebben aangegeven komende zomer mee te willen werken aan een vertrek van de verdedigende middenvelder.

Reijnders debuteerde in 2017 in het shirt van PEC Zwolle in het profvoetbal en vertrok datzelfde jaar nog naar AZ. Voor de Alkmaarders kwam hij inmiddels 114 duels in actie waarin hij 12 goals maakte en 11 assists gaf. De middenvelder staat al langere tijd te boek als groot talent, maar veroverde pas dit seizoen een vaste basisplek bij AZ.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.