Alfred Schreuder

Sneijder kraakt wisselbeleid Schreuder: “Waarom niet eerder ingegrepen?”

                                                                                                                         Ajax ging er vanavond met een schandalige wanprestatie vanaf. Tegen Napoli werd de grootste Europese nederlaag aller tijden geleden: 1-6. Ex-Ajacied Wesley Sneijder wist, net als alle Ajax-fans, niet wat hij zag. Vooral Ajax-trainer Alfred Schreuder moest het ontgelden bij de record-international.


“Ajax heeft Napoli in zijn kracht gebracht. Er is geen rekening gehouden met de snelheid en kwaliteiten van Napoli, dan ben je amateuristisch bezig”, zegt Sneijder voor de camera van RTL7. “We zaten na de rust nog niet op onze plek en het stond al 1-4. Dan zit er gewoon iets niet goed. Waarom wordt er niet in de rust gewisseld of eerder ingegrepen? Waarom worden telkens dezelfde jongens er vanaf gehaald? Ik had eigenlijk een gefrustreerde Berghuis willen zien, die gewoon zegt: ik ben er klaar mee dat ik gewisseld word.”

Dusan Tadic en Daley Blind mogen van Schreuder wel steeds blijven staan. Zo ook vanavond, terwijl het duo een absolute wanprestatie op de mat legden. “Ja, dat zeg ik. Absoluut. Het is werkelijk waar een schande dat sommige jongens op dit moment nog op het veld mogen staan.”

Forum: Ajax: Seizoen 2022/23 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)
Bron:
RTL7

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.