Tadic: “Voor Ajax is het altijd lastig om van FC Groningen te winnen”

Ajax behaalde weer een felbevochten overwinning, twee doelpunten in de extra tijd van de eerste helft en een doelpunt in de extra tijd van de tweede helft: FC Groningen – Ajax 1-3. Dusan Tadic was blij met de winst, maar minder blij met de Groningse fans.

“Ik heb hier een hele goede tijd gehad en ik denk dat ik de club veel plezier gegeven heb met de beste resultaten in de geschiedenis van Groningen”, zegt Tadic voor de camera van ESPN. “Ik heb dit niet verdiend en ik ben erg teleurgesteld. Ik vier nooit doelpunten tegen Groningen. Bij Twente en Ajax heb ik nog nooit gejuicht. Dit was erg slecht van ze en ik denk niet dat ik dat verdiend heb, maar iedereen maakt zijn eigen keuze”, aldus de Ajax-aanvoerder.

Over de wedstrijd tegen zijn oude club was de Serviër ook realistisch: „Je moet jezelf altijd verbeteren. We verwachten meer van onszelf, maar dit was een moeilijke wedstrijd. Ik vind Groningen een heel goed team met een fantastische coach en ze hebben het ons lastig gemaakt. Het is moeilijk om tegen Groningen te spelen en voor Ajax is het altijd lastig om hier te winnen. Dat hebben we wel gedaan en dat is het belangrijkste.”

Forum: Ajax: Seizoen 2021/22 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.