Uitblinkende Kudus na winst op Rangers: “Ik speel nu hier”

Mohammed Kudus werd na afloop van Ajax – Rangers FC (4-0) verkozen tot man van de wedstrijd. De Ghanees zorgde met een prachtgoal voor de 3-0 ruststand en was verder ook sterk aanwezig in de rest van de wedstrijd. Zo gaf hij ook nog een assist. Niet slecht voor een speler die een kleine week geleden nog wilde vertrekken.

“Ik ben geen aanvaller, maar ik geef altijd alles voor het team. Dus als ik mezelf moet opofferen, doe ik het graag. Ik zie het wel als een opoffering ja. Ik ben een middenvelder en geen spits”, aldus Kudus na afloop in gesprek met RTL7. “Ik deed wat ik het beste kan. Daarna was ik nog wel hongerig naar meer doelpunten. De hele ploeg heeft het heel goed gedaan en dan komen de individuele kwaliteiten naar boven.”

De 22-jarige middenvelder wilde vorige week een transfer afdwingen naar het geïnteresseerde Everton. De international weigerde zelfs te trainen, maar Ajax wilde hem niet laten gaan. “Er is veel gebeurd. Ik heb een gesprek met de trainer gehad en nu ben ik hier”, aldus Kudus, die moest lachen om de vraag of hij niet liever voor de Engelse club wilde spelen. “Ik speel nu hier.”

Forum: Ajax: Seizoen 2022/23 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:
RTL7

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.