Wim Jonk en Marc Overmars

Wim Jonk: ‘Ajax is nu niet aan de orde’

Wim Jonk wordt bij Ajax genoemd als interessante optie voor verschillende rollen binnen de club, maar de Volendammer heeft vooralsnog niks gehoord vanuit Amsterdam. “Het is nu niet aan de orde, want er is daar geen overzicht”, doelt de voormalig Ajacied op de onrust binnen de clubleiding. Toch is hij niet verbaasd dat zijn naam rondzingt. “Dat weet je als je daar hebt gezeten. Ik heb daar een mooie periode gehad, maar ben met slaande ruzie weggegaan.”

Wat Jonk betreft zal Ajax eerst orde op zaken moeten stellen. “Niemand weet wat de plannen nu echt zijn. Er zal overzicht moeten zijn en dat is er nu nog niet. Wat gebeurt er met Kroes? Wat zijn de plannen precies? Ik kijk wel wat er op me afkomt”, zegt hij bij Rondo op Ziggo Sport. “Of het nu Ajax is of een andere club. Het gaat erom dat er iets komt waar je plezier in hebt en energie uit haalt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.