Zaakwaarnemer: ‘Ajax was en is nog steeds de perfecte club voor Sivert’

Sivert Manssverk is volgens zaakwaarnemer Jim Solbakken nog altijd blij dat hij voor Ajax heeft gekozen. “Hij had ook bij clubs uit de Bundesliga of bij Napoli kunnen tekenen, maar we hebben gewacht op het juiste moment om een stap te maken. Toen Ajax kwam, was het moment daar. Sivert zei: Ajax? Ja, dat wil ik doen. Daarna was het snel rond”, zo vertelt de belangenbehartiger in VI.

Het seizoen begon niet goed voor Mannsverk door een langdurige blessure. “De blessure heeft veel met Sivert gedaan. Bij Molde won hij veel prijzen, was hij een sleutelspeler, maar als je in je eerste week bij Ajax geblesseerd raakt, is dat een nachtmerrie voor iedere speler. Maar hij heeft het tijdens zijn herstel fantastisch gedaan en echt zijn verantwoordelijkheid genomen.”

Intussen ging het met de prestaties van Ajax niet goed. “Het is ook de uitdaging om daar weer sterker uit te komen, dat hoort ook bij ontwikkeling. En hij krijgt nu de kans om te laten zien wat hij kan. Ajax was en is nog steeds de perfecte club voor Sivert”, aldus Solbakken.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.