Zaakwaarnemer Kudus: ‘Een transfer is het beste’

Mohammed Kudus vertrekt zo goed als zeker na dit seizoen bij Ajax. Althans, daar zinspeelt de zaakwaarnemer van de Ghanees international op. “Ik denk dat het voor zowel Ajax als voor Mohammed het beste is dat hij nu een transfer maakt. Dit is het goede moment”, aldus Jennifer Mendelewitsch. “Hij heeft een voorstel om zijn contract tot de zomer van 2026 te verlengen naast zich neergelegd.”

Kudus kwam in 2020 naar Amsterdam, maar kwam lange tijd weinig in actie wegens veel blessureleed. Dit seizoen toonde hij echter met regelmaat zijn klasse zowel vanaf de rechterflank als in de spits. Bovendien speelde hij een prima WK met Ghana. “Na het WK en dit seizoen is er heel veel belangstelling is voor Kudus”, aldus de zaakwaarnemer. Naar verluidt zouden vooral meerdere clubs in Engeland geïnteresseerd zijn waaronder Newcastle United en Arsenal.

In totaal speelde Kudus 83 officiële duels voor Ajax waarin hij 23 goals maakte en 10 assists gaf. Aankomend weekend speelt Kudus nog met Ajax tegen FC Twente wat dus hoogstwaarschijnlijk zijn laatste duel zal zijn in het Ahax-shirt.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.