Ziggo blijft aan als hoofdsponsor Ajax

Ajax en Ziggo hebben hun samenwerking verlengd. Het telecombedrijf blijft in ieder geval tot medio 2027 hoofdsponsor van Ajax met een optie voor verlenging van twee seizoenen. “We zijn VodafoneZiggo dankbaar voor hun vertrouwen in de toekomst van Ajax”, zo luidt de reactie van interim algemeen directeur Menno Geelen.  “We zijn al bijna tien jaar partners en mede dankzij deze onvoorwaardelijke steun kunnen we werken aan een betere toekomst van onze club, aan de resultaten die we willen behalen en aan de impact die we willen maken op én naast het veld.”

Ondanks twee slechte seizoenen van Ajax wilde Ziggo niet stoppen als hoofdsponsor. “In goede tijden, maar ook in minder goede. Dat is de kern van een écht partnership”, zegt directeur Robin Kroes namens Ziggo. “Ajax heeft afgelopen maanden belangrijke stappen gezet en we kijken uit naar het komende seizoen en de periode daarna. Voetbal is als geen ander in staat om mensen te verbinden, om drempels te verlagen en om emotioneel te raken. Het is entertainment pur sang, maar je kunt de verbindende kracht van voetbal ook inzetten voor belangrijke maatschappelijke issues. Beide aspecten vinden we belangrijk en gaan we de komende jaren samen verder ontwikkelen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.