Ziyech over wissel: ‘Het wordt groter gemaakt dan het is’

Hakim Ziyech werd tegen Feyenoord gewisseld en toonde daarbij veel chagrijn bij het verlaten van het veld. In gesprek met FOX Sports werd hem gevraagd waarom hij na zo’n goede wedstrijd zijn frustraties zo opzichtelijk toonde. “Ik ben liefhebber en wil gewoon altijd spelen. Jij bent ook voetballer geweest en had er ook een hekel aan om gewisseld te worden”, zegt hij tegenover FOX Sports in gesprek met Hans Kraay jr. “Ik wil gewoon spelen.”

Ziyech vindt niet dat hij zich meer moet inhouden als hij niet blij is met het feit gewisseld te worden. “Het is toch niet erg om dat duidelijk te maken? Als iemand anders het doet is er niets aan de hand, maar als Ziyech het doet is het ineens een groot probleem. Het wordt nu groter gemaakt dan het is, toch? Ik laat mijn frustraties zien. Zo zit ik nou eenmaal in elkaar. Zoals ik al zei: als iemand anders het doet is er niets aan de hand en als Ziyech het doet is het een groot probleem. Het wordt groter gemaakt. Dat weet je zelf ook, Hans.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.