Zo kun jij zorgeloos overal en altijd wedstrijd van Ajax volgen

Als echte supporter van Ajax wil jij je club natuurlijk ook in deze moeilijke tijden door dik en dun kunnen steunen. Omdat je om wat voor reden dan ook niet altijd in de gelegenheid bent de wedstrijden live op televisie te kunnen kijken, hebben wij een aantal tips voor je. Ook wanneer je een trouwe seizoenkaarthouder bent, kan het zijn dat je genoodzaakt bent om in ieder geval de uitwedstrijden op de buis te moeten kijken. Daarom delen wij een aantal handige tips met je, zodat je nooit meer een minuut van je favoriete club hoeft te missen. Want laten we eerlijk zijn, hoe handig is het om tijdens het reizen per trein, bus, tram of metro, wel gewoon te kunnen blijven kijken naar de wedstrijd?

Neem oordopjes mee

Tijdens het reizen per trein of bus kan het nog wel eens gehorig zijn en om er dan voor te zorgen dat je niets hoeft te missen en ook een ander niet tot last bent, zijn oordopjes een must. Heb je nu geen mogelijkheid om alles te kunnen zien, dan kun je de live voetbal uitslagen ook via sportytrader.nl zien. Dit heeft als voordeel dat je direct weet hoeveel het staat, wie er heeft gescoord en alle andere belangrijke informatie rondom de wedstrijd.

Zorg voor een abonnement met onbeperkt internet

Tegenwoordig doen we praktisch alles op onze smartphone. Vooral door de hoogwaardige kwaliteit, zien we dus ook steeds vaker dat mensen ervoor kiezen om een film, serie of voetbalwedstrijd te streamen. Uiteraard is het niet in alle gevallen ideaal, omdat je gewoonweg een stuk kleiner scherm hebt, maar is het wel handig om niets te hoeven missen. Hoe handig is het om bijvoorbeeld tijdens een bus of treinreis rustig te kunnen kijken naar hoe Ajax het er vanaf brengt? Het is dit of vaak helemaal niets. Belangrijk is alleen wel dat je beschikt over voldoende internet, het liefst een abonnement met onbeperkt internet. Niet alleen kost het streamen je namelijk veel batterij, maar natuurlijk ook internet. Zorg er dus voor dat je voldoende internet hebt, zodat je niet halverwege een spannende aanval ineens een tandwieltje in beeld krijgt omdat je mb’s voor die maand op zijn.

Laad je telefoon op of gebruik een powerbank

Het livestreamen van wedstrijd kost je niet alleen de nodige mb’s, maar natuurlijk ook accu. Het is daarom belangrijk om je telefoon goed op te laden of om gebruik te maken van een powerbank. Zo hoef je niet bang te zijn dat je met nog 25 minuten op de klok ineens een zwart scherm krijgt omdat de accu van je telefoon leeg is. Nu beschikken de meeste bussen en treinen wel over een USB poort waar je de oplader van je telefoon op kunt aansluiten, maar kun je deze gok maar beter niet wagen. Zorg er dus voor dat je telefoon is opgeladen en je ook een powerbank in je tas hebt zitten, zodat je zeker weet dat je niets mist.

 

Bron:
a

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.