Davy Klaassen

Klaassen na 1-1 tegen Feyenoord: “Teleurgesteld, maar dat hoort ook”

Davy Klaassen was verantwoordelijk voor de 1-1 tegen Feyenoord in De Kuip, maar de middenvelder was na afloop niet tevreden met dat resultaat. De international vindt dat Ajax altijd voor de winst moet gaan.

“Nee, ik ben niet tevreden. Als je de wedstrijd bekijkt is het resultaat terecht, maar ik ben niet tevreden. We kwamen niet echt in ons spel, al knokten we ons iets beter in de wedstrijd. In de eerste helft kwamen we juist moeilijk van onze eigen helft af, dan ziet iedereen er slecht uit”, zegt de 29-jarige Ajacied voor de camera van ESPN.

Via Mats Wieffer kopte Klaassen de 1-1 binnen. “Het interesseert me niet hoe hij erin gaat. Ik wilde hem op goal voor koppen, maar het maakt me niet uit hoe die erin gaat. De hoek was moeilijk, er zat ook een effect aan.” Wat was het gevoel bij de Ajacieden na de wedstrijd? “Toch wel teleurgesteld, maar dat hoort ook. We spelen bij Ajax, ja. Donderdag spelen we tegen FC Volendam. Ja, we moeten gas geven. Ik kan het niet anders verwoorden”, aldus Klaassen.

Forum: Ajax: Seizoen 2022/23 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

 

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.