Media blijven Ten Hag naar buitenland praten: “Ik kan daar niets mee”

Ajax won vanavond probleemloos van RKC. In Waalwijk werd er met 0-5 gezegevierd, maar de Nederlandse media zou de Nederlandse media niet zijn als ze niet proberen om de toppers naar het buitenland te praten. Zo ook met Ajax-trainer Erik ten Hag.

Manchester United ontsloeg gisteren de trainer, dus is volgens de media Ten Hag aldaar weer een topkandidaat. „Ik kan er niks mee, ik ben met deze ploeg bezig”, zegt de coach in gesprek met ESPN. „We hebben een heel mooie selectie en willen veel bereiken dit seizoen. We willen heel lang meestrijden en niet alleen meestrijden, maar ook voor titels gaan. Dat zit er met deze ploeg in. Daar richt ik mij op. Of ze niet hoeven te bellen? Wat ik zeg, ik richt me op daar waar ik ben en ik ben bij Ajax. Daar zit al mijn concentratie en de rest leidt alleen maar af.”

„Ik verwacht van mijn spelers dat ze bij Ajax zijn en dan moet ik als trainer ook het goede voorbeeld geven”, aldus de ‘Amsterdamse Tukker’. “Of ik dus minimaal tot het einde van het seizoen bij Ajax blijf? Ja, je kunt erover blijven doorgaan, maar het is wel een rare vraag. Ik weet niks, ik heb niks gehoord, dus ik hoef me daar ook helemaal niet mee bezig te houden. Ik richt me alleen op Ajax en nogmaals, dat verwacht ik ook van mijn spelers. Dus dan moet ik dat zelf ook doen.”

Forum: Ajax: Seizoen 2021/22 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.