Pasveer: “Mijn laatste wedstrijd als Ajax-keeper? Dat weet ik niet”

                                                                                                                                                                          Remko Pasveer keepte vandaag waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd als eerste keeper voor Ajax. Tegen NEC had hij in Nijmegen niet veel te doen, maar toch werd de routinier weer gepasseerd: het werd een 1-1 gelijkspel. De 39-jarige doelman zal snel plaats moeten maken voor de aankoop Gerónimo Rulli.

“Mijn laatste wedstrijd als Ajax-keeper? Dat weet ik niet”, reageerde Pasveer tegenover ESPN. “Ik heb nog niets gehoord van de trainer, dus we gaan het zien. Ik doe altijd mijn uiterste best en geef nooit op.”

Pasveer weet zelf nog niet zeker of hij plaats moeten maken voor Rulli en hij heeft nog niets gehoord van Ajax-trainer Alfred Schreuder. “Dat is aan de trainer. Die moet daarin duidelijkheid verschaffen, maar vooralsnog heb ik niets gehoord. Dus ga ik vol voor met waar ik het hele seizoen mee bezig ben: het kampioenschap. Rulli is ook nog niet speelgerechtigd, dus het is lastig om er iets over te zeggen. Wat het beste voor Ajax is, moet gebeuren. Het is goed dat de club naar de toekomst kijkt, voor de rest is het afwachten.”

Pasveer heeft zelf net als Maarten Stekelenburg een aflopend contract bij Ajax. Derde/vierde keeper Jay Gorter ligt nog vast tot 2025 en waarschijnlijk wordt de 22-jarige keeper verhuurd tijdens de tweede seizoenshelft.

Forum: Ajax: Seizoen 2022/23 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

 

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.